Basiscursus EHBO

In het formulier hieronder kunt u zich aanmelden voor de Basiscursus EHBO. In een aantal uur leert u hoe u moet handelen tijdens een noodsituatie binnen uw organisatie/bedrijf. 

Kosten

De Basiscursus EHBO kost €125.- per persoon, exclusief BTW.

Dit is inclusief het volgende:

  • Cursusboek
  • Cursusmaterialen
  • Certificaat en pasje MediHearts
  • Koffie en thee

Wilt u meer dan één cursist opgeven? Dan kunt u het beste een offerte op maat aanvragen. Wij kijken dan samen met u naar een passende cursus. Dit kan op eigen locatie gegeven worden.

OFFERTE

EHBO staat voor ‘Eerste hulp bij ongelukken’ en is om bij calamiteiten en in andere situaties waarin (medische) hulp is geboden, levensreddende handelingen uit te voeren.
Middels het volgen van een EHBO-cursus worden je opgeleid tot gecertificeerde EHBO’er en beschik je over alle benodigde kennis en vaardigheden om de handelingen die onder EHBO vallen uit te voeren.

Een EHBO cursus kan levens redden. Door adequaat te handelen in noodsituaties kun jij het verschil maken. Volg daarom een EHBO cursus!

De EHBO cursus inhoud bestaat uit een aantal vaste onderdelen, die gezamenlijk het gehele EHBO-programma beslaan. Zowel theorie als praktijk onderdelen.

Onder andere komen er de volgende onderdelen in:

  • Reanimatie & AED
  • Levensreddende handelingen
  • Verbandleer

In tegenstelling tot de BHV cursus is een EHBO cursus niet verplicht.

Voor de basis cursus EHBO zijn er geen toelatingseisen.

De Basiscursus EHBO duurt totaal 8 uur. Dit kan op een dag gedaan worden of verdeeld worden over 2 dagdelen.

Wij als organisatie houden continue de voortgang van de cursisten bij en sturen hierin bij waar nodig. Daarom nemen wij gaan examens af.

Als de cursus met succes is afgerond ontvangen de cursisten een EHBO certificaat en pasje. 

Het certificaat EHBO is een jaar geldig. Na dit jaar dient er dus een herhalingscursus gevolgd te worden om het certificaat geldig te houden.

Tijdens de EHBO herhalingscursus komt de basis van EHBO weer voorbij. Dit is belangrijk, want op deze manier blijft kennis actueel en wordt ervoor gezorgd dat de EHBO’er aangeleerde technieken en handelingen jaarlijks oefent. Tijdens de EHBO herhaling is er ook aandacht voor eventuele nieuwe technieken en handelingen.

Helaas hebben we er op wat voor manier dan ook last van de huidige COVID-19 Pandemie. Wij als organisatie zullen de cursus veilig en werkzaam aanbieden. Hierin zullen wij de op dat moment geldende COVID-19 regels hanteren.


Cursus aanmelden

Hieronder kunt u het formulier invullen om zich aan te melden voor de cursus. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.