EHBO Onderhoud

Controle/Navullen EHBO koffers

In de wet is bepaald dat elke organisatie moet beschikken over een goed gevulde en complete EHBO-voorziening. Wij adviseren om uw EHBO-koffer minstens 1 keer per half jaar te controleren en bij te vullen.

Er zijn drie verschillende manieren om uw EHBO-voorzieningen te controleren. Hieronder leest u meer over deze opties. Deze opties worden aangeboden conform de richtlijnen van het Oranje Kruis.

1. Zelf controleren met EHBO-checklist

Voor kleine bedrijven of consumenten is het voordeliger om zelf de EHBO-voorziening aan te vullen. U kunt dit doen door uw EHBO-koffer te controleren aan de hand van onze gratis Checklist EHBO-koffers. U kunt de producten eenvoudig direct online bestellen of u kunt de checklist eerst downloaden en uitprinten.

Ga naar de EHBO-koffer checklists

2. Complete navulling bestellen

Indien u veel producten nodig heeft, kan het voordeliger (en makkelijker) zijn in één keer de volledige inhoud van uw EHBO-koffer opnieuw te bestellen. Zo weet u zeker dat uw EHBO-koffer goed aangevuld is.

Bestel direct een complete inhoud/navulling

3. Controle & Navulling EHBO-koffers door onze controledienst

Voor grotere organisaties (vanaf 5 EHBO-koffers) bieden wij onze Controle- & Navuldienst aan. Een van onze veiligheidsexperts komt langs en zorgt ervoor dat uw EHBO-voorziening weer compleet is. De volgende acties worden uitgevoerd:

  • Controle EHBO-materialen
  • Aanvullen gebruikte verbandmiddelen
  • Schoonmaken
  • Nakijken houdbaarheid producten
  • Plaatsen Controle- & Goedkeuringssticker
  • Volgens richtlijnen Oranje Kruis

Meer informatie over onze Controle & Navuldienst? Vraag naar onze mogelijkheden.